Nieuws

Complementaire opleidingen markt

Meso logo 2017 complementaire opleidingen markt IMCTijdens de complementaire opleidingen markt is er informatie, zijn er demonstraties/presentaties en gelegenheid tot het spreken van docenten en studenten van de volgende opleidingen:

De doelstelling is om je op laagdrempelige wijze kennis te laten maken met diverse HBO beroepsopleidingen in het Complementaire werkveld.
Wanneer: Zaterdag 30 juni van 10.00-12.00 uur, vrije inloop
Waar:  Integraal Medisch Centrum te Amsterdam,  Contactweg 145, 1014BJ
Aanmelden: niet nodig, vrije inloop

Voor vragen:
Saskia Jorg / s.jorg@mesologie.nl  / M: 06-22944448
Tessa van Dooren / t.vandooren@imc-amsterdam.nl / M: 06-23888413

Aantal ECTS propedeuse

Het aantal ECTS van de Opleiding Medische Basiskennis bij Saiga is vast gesteld op 33 ECTS (924 studiebelastingsuren). Samen met een vervolgopleiding complementaire geneeswijzen is dit ruim toereikend voor de kwaliteitseisen Medische Basiskennis Complementaire Geneeswijzen, welke door de verschillende verzekeringsmaatschappijen worden gesteld.

Open dagen:

U kunt op verschillende manieren kennismaken met de medische basisopleiding. U kunt de open dagen bezoeken, meelopen tijdens de lessen (de deuren staan altijd open), proeven in de praktijk.
Lees verder: Kennismaking

Erkenning

De Opleiding Medische Basiskennis bij Saiga is door CPION in februari 2015 geaccrediteerd volgens de eisen van PLATO voor de MBK (Medische Basis Kennis). Hiermee voldoet de propedeuse aan de eisen die de verzekeringsmaatschappijen stellen aan opleidingen in de complementaire zorg.